Cezayir Menekşesi - Burcu Büyükyıldız - PDF E-EKİTAP ÜCRETSİZ Oku, İndir

Aim for the task of upscalerolex.to desires.

Cezayir Menekşesi – Burcu Büyükyıldız

Cezayir Menekşesi – Burcu Büyükyıldız

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Yıl: 2017
Eklenme: Ocak 15th, 2024
Dil: Türkiye
Sayfa: 508
Yazar: Burcu Büyükyıldız

3.592 Kişi Tarafından Görüldü

Rüzgârına Kapıldığı Adamı Elde Etmeye Kararlı Büyüleyici Bir Kadın… Kar Tanelerinin Düştüğü Yerde Başlayan, Yakıcı Ve Kural Tanımayan Bir Aşk…

 

Karşı tarafta da durum farklı değil, menekşe rengi gözleri ve sarı saçlarıyla Kuzey’i daha ilk anda etkilemeyi ve zihnine işlemeyi başarıyor Selin Soydan.

 

Kuzey Doğan, gri gözleri ve sert duruşuyla kadınları fethedip, mesleğinde fırtınalar estiren, hırslı ve korkusuz bir avukattı.

 

Kalbini ısıtmayı hiç kimse başaramasa da, karanlık bir gecede gördüğü ışıltılı bakışlar soğuk duvarlarının ardında bir yangın başlatmıştı. Derinlerinde ne sakladığını bilmediği bir buz dağına çarptığında, korumaya çalıştığı iradesi de paramparça olmuştu.

 

Özet

 

Kuzey Doğan, aldığı her davayı başarı ile sonuçlandıran, hırslı ve korkusuz bir avukattır. Her aldığı dava ile adından sıkça söz ettirmektedir. Gri-mavi buz gibi bakan gözleri ile kadınlar arasında adı sıkça anılırken ve o herhangi bir kadına bağlanmadan hayatına devam etmektedir.

 

Şirkette verilen bir yılbaşı partisinde ışıklar kapatılıp tamda yeni yıla girmek üzeyken renginin ne olduğunu bilmediği ama içleri parıltılarla dolu gözler onun hayatını tamamen değiştirecektir. Ancak Kuzey Doğan o andan itibaren Selin’in ona kendini aşık etme planları arasında yer alacaktır.

 

Kuzey’in yeni almış olduğu evinde restorasyon yapacak bir iç mimara ihtiyacı vardır ve bunun için insan kaynaklarından yani Emine’den birisini bulmasını ister. Arkadaşı Selin’in iç mimar olmasını fırsat bilen Emine bu haberi Selin’e verir ve onu ertesi gün Kuzey ile olacak toplantıya çağırır. Ancak kaos ile başlayan toplantının Selin için nasıl sonuçlanacağına ise Kuzey karar verecektir.

▆ ▇ █ ÜCRETSİZ İNDİR/OKU █ ▇ ▆                 ▆ ▇ █ ÜCRETSİZ PDF İNDİR/OKU █ ▇ ▆

Bizlere destek olmak için Lütfen Yorum Yapınız.