22 Saniye - James Patterson - PDF E-EKİTAP ÜCRETSİZ Oku, İndir

Aim for the task of upscalerolex.to desires.

22 Saniye – James Patterson

22 Saniye – James Patterson

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Yıl: 2022
Eklenme: Ocak 17th, 2024
Dil: Türkiye
Sayfa: 292
Yazar: James Patterson

1.099 Kişi Tarafından Görüldü

SFPD Çavuş Lindsay Boxer’ın aklında silahlar var. Yeni kısıtlayıcı silah yasaları öncesinde Meksika sınırını geçen son bir uyuşturucu ve silah sevkiyatının vızıltısı var. Lindsay harekete geçmeden önce, üst düzey muhbiri, onu rahatsız edici bir şekilde eve yakın olan bir davaya yönlendirir.

 

Tam isabet eski polisler ve profesyonelller . Hepsinin vücutlarına aynı uyarı karalanmış: Konuşursan ölürsün. Şimdi seçim sırası Lindsay’de.

 

James Patterson Biyografisi

 

 

JAMES PATTERSON, tüm zamanların en çok bilinen ve en çok satan yazarlarından biridir. Kitapları dünya çapında 375 milyondan fazla sattı. Alex Cross, Kadınlar Cinayet Kulübü, Dedektif Michael Bennett ve Özel romanlar gibi son yirmi yılın en popüler dizilerinden bazılarının yazarıdır ve aşk romanları ve tek başına gerilim romanları da dahil olmak üzere bir numaralı çok satanlar listesine giren başka pek çok kitap yazmıştır.

 

James çocukları okumaya teşvik etme konusunda tutkulu. İsteksiz bir okuyucu olan kendi oğlundan esinlenerek, genç okuyucular için Ortaokul, Komik, Hazine Avcıları, Köpek Günlükleri ve Max Einstein serileri de dahil olmak üzere bir dizi kitap yazmaktadır. James, bağımsız kitapçılara milyonlarca bağışta bulundu ve Birleşik Krallık kütüphanelerinde arka arkaya on bir yıldır en çok ödünç alınan yetişkin kurgu yazarı oldu. Eşi ve oğluyla Florida’da yaşıyor.

 

Özet

 

CINDY THOMAS, bloğun aşağısındaki bir etiket satışında satın aldığı yemek masasında çalışıyordu. Kiraz ağacındandı, yuvarlaktı, menteşeli bir yaprağı ve menteşenin yanına SN harfleri kazınmıştı. Parmağıyla baş harflerin izini sürdü, o izi bırakan kişinin aynı zamanda yazar blokajı çeken bir gazeteci olduğunu ve Cindy’nin bir yazarın olabileceği kadar bloke olduğunu hayal etti.

 

Tam zamanlı işi San Francisco Chronicle’da kıdemli suç muhabiriydi . Bilinmeyen bir katilin vahşi cinayetlerini haber yapıyordu. Ve sonra, suç çılgınlığının sonunda, polis tarafından yakalanan bu pişmanlık duymayan seri canavar, ondan hayatının hikayesini yazmasını istemişti. Ve şimdi yaptığı yapmaya çalıştığı  buydu.

 

Ajanının bu fikri Evan Burke hakkında gerçek bir suç gerilim filmi için satması kolay olurdu. Vahşiydi ve cinayetlerinden kurtulma konusunda oldukça başarılıydı. Ona göre, yüzyılın en üretken katiliydi ve Cindy ondan şüphe duymuyordu.

 

Burke şu anda San Quentin Eyalet Hapishanesinde, maksimum güvenlikli kanatta hücre hapsindeydi. Aynı zamanda gece gündüz Cindy’nin kafasının içindeydi. Burke’ün kurbanları hakkındaki düşünceleri -o genç kadınlara yaptıkları- onu asla terk etmedi. Yeterince uyumuyordu ve şimdiye kadar yaptığı yazılar bunu gösteriyordu.

 

Cindy’nin patronu, akıl hocası ve Chronicle’ın yayıncısı Henry Tyler ona, “Bu kitap senin büyük şansın. Al.” Ve evde kitap üzerinde çalışabilmesi için ona haftada iki gün ücretli izin vermişti.

 

Rich ona tam destek veriyordu. Çamaşırları o yaptı. Doğruluk için sayfalarını okudu. Kanlı cinayetler onu üzdüğünde onu teselli etti. Rich’in onu desteklemesi inanılmazdı ama büyük ölçüde ona yardım edemedi.

Bizlere destek olmak için Lütfen Yorum Yapınız.