Kimyager - Stephenie Meyer - PDF E-EKİTAP ÜCRETSİZ Oku, İndir

Aim for the task of upscalerolex.to desires.

Kimyager  –  Stephenie Meyer

Kimyager – Stephenie Meyer

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Yıl: 2016
Eklenme: Ocak 17th, 2024
Dil: Türkiye
Sayfa: 574
Yazar: Stephenie Meyer

1.876 Kişi Tarafından Görüldü

Kimyager, Nefes kesen gerilim, tavizsiz aksiyon ve gerçekten muhteşem duygular Dr. Juliana Fortis, Amerika hükümetinin gizli bir özel biriminde gıda profesyonelı olarak çalıştı. O şeyleri biliyor. Çok fazla şey. Ama şimdi tekrar normal bir yaşam sürme şansı var.

Çünkü hayatında ilk kez yanında onun için gerçekten bir anlam dile getiren bir adam var.

Ve her ikisinin de  kendi olanaklarıyla hayatta kalması için her şeyi yapması gerekmektedir, ayırt edici bir kadın kahraman yaratmak istedim, kollarıyla kaslarıyla değil, aklıyla savaşan. Stephenie Meyer

Özet

Alanında profesyonel, bir ajansın en karanlık sırlarından biriydi, o kadar gizli ki bir adı bile yok. Ve onun bir sorumluluk olduğuna karar verdiklerinde, hiçbir uyarıda bulunmadan onun için geldiler.

Şimdi nadiren aynı yerde kalıyor ya da uzun süre aynı adı kullanıyor. Güvendiği diğer kişiyi öldürdüler, ama bildiği bir şey hala bir tehdit oluşturuyor. Onun ölmesini istiyorlar, hem de bir an evvel. Ama eski işverenleri için son bir iş almak demektir.

Korkunç bir biçimde, edindiği bilgiler yalnızca durumunu daha tehlikeli şekle getirir.  Seçimlerinin hızla azaldığını görünce, benzersiz yeteneklerini hiç hayal etmediği şekillerde uygulamalıdır.Ve neden dünyanın en çok satan yazarlarından biri olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Bizlere destek olmak için Lütfen Yorum Yapınız.